‘sLandsBeste serveert als eerste Nederlands bedrijf sauzen in innoverende glasverpakking van Owens-Illinois

‘sLandsBeste serveert als eerste Nederlands bedrijf sauzen in innoverende glasverpakking van Owens-Illinois

Gemakkelijker schenken en minder verspilling met VersaFlow

Schiedam – ‘sLandsBeste, bekend om zijn 100 procent natuurlijke en ambachtelijke producten, gebruikt als eerste Nederlands bedrijf de VersaFlow Carafe. Deze fles werd ontworpen door Owens-Illinois, Inc. (NYSE: OI), de grootste producent van glasverpakkingen in Europa. De Versaflow-flessen beschikken over een unieke schenktuit waardoor consumenten de sauzen en toppings van ‘sLandsBeste nog gemakkelijker kunnen uitschenken.

Wyno Vermeulen, mede-eigenaar van ‘sLandsBeste: “Onze producten zijn natuurlijk, ambachtelijk en kwalitatief hoogwaardig. We kiezen dan ook bewust voor een glazen verpakking. Door de unieke VersaFlow-flessen te gebruiken, verhogen we bovendien onze merkidentiteit en kunnen we ons nog duidelijker onderscheiden op het schap.”

Door de VersaFlow-innovatie kan de consument het product hygiënisch en precies doseren. Door de unieke schenktuit blijft er geen product achter aan de rand van de flessenmond.

VersaFlow beantwoordt aan de groeiende vraag van consumenten naar een verpakking met een betere functionaliteit. Bovendien kunnen merken zich door deze innovatie beter onderscheiden. “Merken kunnen volledig nieuwe verpakkingsconcepten ontwikkelen en consumenten een positieve  merkervaring bieden”, zegt Steffi Lenz, Innovation Project Manager bij O-I.

De beschikbare smaken zijn abrikoos en passievrucht, kersen, framboos en bosvruchten.

 

###

 

Over ‘sLandsBeste

sLandsBeste is een merk van Fruitkwekerij Vermeulen uit Biddinghuizen in Nederland, welke op eigen bedrijf op ambachtelijke wijze vruchtensappen produceert. Bij Fruitkwekerij Vermeulen werken ca. 20 mensen, die zich elke dag weer opnieuw inspannen om het lekkerste fruit te telen en de lekkerste vruchtensappen, sorbetsausen, jams en nog veel meer lekkere producten op ambachtelijke wijze van hoge kwaliteit te produceren.

Ga voor meer informatie naar www.slandsbeste.nl of naar www.flevosap.nl.

Contacteer ons
Ilse Derijck Outsource Communications
Ilse Derijck Outsource Communications
Over O-I

Bij O-I Glass, Inc. (NYSE: OI) houden wij van glas, en we zijn er trots op dat we meer glas maken dan welke andere producent van glazen flessen en potten ter wereld dan ook. We tillen producten naar een hoger niveau door een duurzame verpakking te creëren die emoties oproept, merken in iconen te transformeren, en dagelijks boven onszelf uit te stijgen om zinvolle, magische momenten te creëren. We helpen voedings- en drankmerken zichzelf uit te drukken zodat ze een emotionele band met hun consumenten kunnen opbouwen. Ons wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Perrysburg, Ohio (Verenigde Staten) en ons team van meer dan 27.500 medewerkers, werkzaam in 78 fabrieken verspreid over 23 landen, heeft in 2019 een omzet behaald van $6.7 miljard. We streven ernaar iets te maken ‘what matters’, om stap voor stap de wereld gezonder en mooier te maken. Ga voor meer informatie naar o-i.com.